Boller i karry
3-4 personer
Ingredienser
​
Boller
200 g Naturli Minced
1 løg, fint revet
5 korn allehånde
5 sorte peberkorn
½ tsk. salt
og måske lidt grøntsagsbouillon
Karrysauce
1/2 glas FÅREKYLLING | Karry & kokos
3 dl kokosmælk
3 dl grøntsagsbouillon
salt
sort peber, friskkværnet
Tilbehør
4 dl basmati ris
1 æble, skåret i tern
1 mango, skåret i tern
1 håndfuld bredbladet persille, finthakket
Fremgangsmåde
​
Ris
Kog risene efter anvisning på emballagen.
​
Planteboller
Rør alle ingredienserne sammen i en skål med en håndmikser og tilbered saucen, mens farsen hviler.
​
Karrysauce
Hæld et glas FÅREKYLLING | Karry & Koks i den gryde, drys mel i og pisk sammen. Pisk langsomt kokosmælk i, til opbagningen har en ensartet konsistens.
Kog saucen op og tilsæt grøntsagsbouillon, til saucen har den rette tykkelse. Smag saucen til med salt og peber – og evt. mere karry.
Form plantebollerne til ca. 14-15 boller. Kom de rå planteboller direkte i saucen, hvor de tilberedes og giver god smag til saucen. Lad sauce og planteboller simre med låg på i ca. 15 minutter, til de er klar til servering.
​
Til servering
Boller i karry serveres traditionelt blot med ris, men det er også virkelig lækkert med et drys æbler og mango i tern og lidt finthakket persille.
​