Om Syngja
En voksende global befolkning har brug for mere bæredygtige proteinkilder, som samtidig er sunde og lækre. I Syngja Umami mener vi, at fårekylling er en del af løsningen. Vores vision er at sikre, at mennesker globalt set kan indtage de rigtige proteiner med den rigtige vitaminsammensætning på den nemmeste og mest velsmagende måde. Dermed bidrager vi til en sundere og langt mere bæredygtig fremtid. Vores mål er at skabe mere bæredygtige alternativer til traditionelt kød. Fårekylling er utroligt næringsrigt og ekstremt bæredygtigt at producere. Og lige så vigtigt, så er det meget velsmagende. Deraf vores produkters navn:
​
SYNGJA UMAMI
Vores historie
VISIONEN
Vi stiftede Syngja baseret på vores overbevisning om det spiselige potentiale i insekter - og mere specifikt fårekyllinger. Spiselige insekter har nemlig det til fælles, at de er utroligt næringsrige og ekstremt bæredygtige at producere. Og lige så vigtigt, så er de enormt velsmagende!
​
Derfor er det vores mission at skabe sunde, velsmagende & bekvemme produkter til dig i din hverdag. For at sige det helt enkelt: vi skaber produkter, hvor insekterne bliver en lækker og eftertragtet råvare. Og vi vil sætte et positivt aftryk på fremtiden, hvor det er helt normalt at indtage fårekyllinger og andre bæredygtige råvarer.
​
NATURLIG SUNDHE
Insekter indeholder nemlig store mængder Vitamin B12 - et essentielt næringsstof i kroppen - og fås ikke i frugt & grønt. Derudover fandtes der ikke nogen tilsvarende produkter i verden - og vi elsker altså en god udfordring!
​
VORES BAGGRUND
Med udgangspunkt i baggrunde så forskellige som markedsføring og molekylær biologi (suppleret af en advokat og en ingrediens-konsulent) har vi skullet lære alt fra bunden for at skabe vores vision om funktionelle fødevarer, der promoverer fårekyllinger i et velkendt format. Til det formål har vi allieret os med eksperter fra hele landet, ja fra hele verdenen - alt fra forskere til designere til smagseksperter - for at skabe det bedst mulige produkt.