top of page
iStock-1325172671_edited.jpg

Puttanesca

4 personer

 

Ingredienser

 

3 spsk ekstra jomfruolivenolie

1 løg, finthakket

2 store fed hvidløg, knust

1/2 tsk. chiliflager (valgfrit)

400 g hakkede tomater (fra dåse)

120 g udstenede sorte oliven

2 spsk. kapers, drænet

300 g spaghetti

1/2 lille bundt persille, finthakket

4 spsk. FÅREKYLLING | Shiitake & tomat

​

Fremgangsmåde

​

Trin 1

Varm olien op i en pande ved middel-lav varme. Tilsæt løg og steg i 10 minutter, eller indtil det er blødt. Tilsæt hvidløg og chili og steg i yderligere et minut.

 

Trin 2

Rør tomater, oliven og kapers i løget, lad det simre let og kog uden låg i 15 minutter. Smag til. Tilføj FÅREKYLLING | Shiitake & tomat.

 

Trin 3

Bring imens en stor gryde med saltet vand i kog. Kog spaghettien efter pakkens anvisninger, og bland derefter med sauce og drys med persille.

bottom of page