Puttanesca
4 personer
Ingredienser
3 spsk ekstra jomfruolivenolie
1 løg, finthakket
2 store fed hvidløg, knust
1/2 tsk. chiliflager (valgfrit)
400 g hakkede tomater (fra dåse)
120 g udstenede sorte oliven
2 spsk. kapers, drænet
300 g spaghetti
1/2 lille bundt persille, finthakket
4 spsk. FÅREKYLLING | Shiitake & tomat
​
Fremgangsmåde
​
Trin 1
Varm olien op i en pande ved middel-lav varme. Tilsæt løg og steg i 10 minutter, eller indtil det er blødt. Tilsæt hvidløg og chili og steg i yderligere et minut.
Trin 2
Rør tomater, oliven og kapers i løget, lad det simre let og kog uden låg i 15 minutter. Smag til. Tilføj FÅREKYLLING | Shiitake & tomat.
Trin 3
Bring imens en stor gryde med saltet vand i kog. Kog spaghettien efter pakkens anvisninger, og bland derefter med sauce og drys med persille.