top of page
iStock-864511868_edited.jpg

Kikærtehummus, koriander og quinoa knækbrød

Server som snack til 3-6 personer

Ingredienser
 

1 pakke quinoa knækbrød (ca. 200 g)

1 bundt frisk koriander, hakket

1 dåse kikærter, drænet

60 ml koldt vand, plus en 30 ml for en løsere konsistens

1 lille fed hvidløg pillet og knust

1 citron, saften og derefter 1/2 skal

3 spsk. tahin

1 spsk. olivenolie

Salt og peber

3 spsk. FÅREKYLLING | Karry & kokos

Fremgangsmåde

Skyl kikærterne grundigt i et dørslag under koldt rindende vand. Kog dem 25-30 min. i en gryde med en knivspids salt, hvis du vil have en rigtig glat hummus!

 

Dræn det og kom det i en foodprocessor sammen med 60 ml vand og blend, indtil det næsten er glat. Tilsæt hvidløg, citron og tahin, og blend igen. Hvis konsistensen er for tyk, hæld gradvist op til 30 ml mere vand i. Blend igen i ca. 5 minutter eller indtil hummussen er glat og silkeagtig. Tilsæt FÅREKYLLING | Karry & kokos sammen med olivenolie og blend igen 2-3 minutter. Smag til med et godt nip havsalt og kom over i en skål.

 

Server med sprøde crudités af ristet quinoa knækbrød. Top til sidst med friskhakkede koriander.

bottom of page