top of page
iStock-1428227025_edited.jpg

Ingefær- og gulerodscreme

4 personer

 

Ingredienser

1 spsk. rapsolie

1 stort løg

2 spsk. groftrevet ingefær

2 fed hvidløg

Halv tsk. stødt muskatnød

850 ml grøntsagsfond

500 g gulerødder, skåret i skiver

1 kop hvidløgscroutoner (franskbrødstern ristet i hvidløg og olie i ovn eller på pande)

2 spsk. FÅREKYLLING | Karry & kokos

4 spsk. mandler med skin, skåret i skiver

1 drys stødt muskatnød

Lidt tørret oregano

Fremgangsmåde

Varm olien op i en stor pande, tilsæt løg, ingefær og hvidløg, og steg i 5 minutter, indtil de begynder at blive bløde. Hæld bouillon i, tilsæt gulerødderne, læg låg på og lad det simre i 20-25 minutter, indtil gulerødderne er møre.

 

Hæld en tredjedel af blandingen i en skål og blend resten med en stavblender eller i en foodprocessor, indtil den er glat. Kom det hele tilbage i gryden og varm op til det bobler. Bland til sidst FÅREKYLLING | Karry & kokos i.

 

Server toppet med mandler, muskatnød og nogle hvidløgscroutoner og tørret oregano.

bottom of page