top of page
Fried rice
3-4 personer
Ingredienser
Til fried rice
1 rødløg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
1/2 glas FÅREKYLLING | Karry & kokos
6 dl ris, kogte og kolde
1 spsk sukker
1 spsk soja
3 spsk fishsauce
2 gulerod, skåret i tynde strimler
1 tomat, skåret i tynde både
1 rød peberfrugt, skåret i strimler
2 spsk olivenolie, til stegning
Til servering
1 lime, skåret i skiver
2 forårsløg, finthakket
1 håndfuld cashewnødder
1 håndfuld frisk koriander, eller bredbladet persille
1 rød chili, finthakket
Fremgangsmåde
​
Sauter løg og hvidløg i olivenolie på en pande eller i en wok, til de er klare og bløde.
Kom FÅREKYLLING | Karry & kokos i, vend det løbende til det er gennemvarmt. Tilsæt ris og rør godt rundt, til risen bliver varmet godt igennem.
Tilføj sukker, soja, fishsauce og gulerødder.
Varm godt igennem. Risene må gerne blive lidt klistrede, tilføj evt. ekstra olie.
Vend til sidst tomater og peberfrugt i retten.
Anret på tallerkener med limeskiver, et drys af friske forårsløg, korianderblade, cashewnødder og hvis I kan lide stærk mad, så kom gerne lidt finthakket rød chili på.
bottom of page