top of page
iStock-1215468752_edited.jpg

Massaman Curry

 

 

4 personer

​

Ingredienser


1 rødløg, i tynde både

2 gulerod, i skiver

4 spsk. FÅREKYLLING | Karry & kokos

4 dl kokosmælk

500 g kartoffel, skåret i grove tern

2 sød kartoffel, skåret i grove tern

1 dl grøntsagsbouillon

1 tsk. fishsauce, eller salt

1 tsk. soja

1 tsk. sukker

sort peber, friskkværnet

 

Til servering

1 dl usaltede peanuts, grofthakkede

1 håndfuld frisk koriander, eller bredbladet persille

4 dl ris

Fremgangsmåde

​

Kog risene efter anvisning på emballagen.

​

Sauter løg, gulerødder og FÅREKYLLING | Karry & kokos i en gryde med lidt olie. Lad det simre lidt og nyd duften, der spreder sig i køkkenet.

 

Tilsæt kokosmælk, kartofler, søde kartofler, grøntsagsbouillon og lad det simre under låg i 15 minutter. Smag retten til. Skal den være mere hot, så tilsæt lidt mere FÅREKYLLING | Karry & kokos. Ellers smag til med fishsauce, soja, sukker og peber. Lad den simre videre, til kartoflerne er møre.

 

Anret med finthakket koriander eller bredbladet persille og peanuts og server gerne ris til.

bottom of page