top of page
iStock-1399179382_edited.jpg

Spaghetti bolognese

3-4 personer

 

Ingredienser

 

Bolognese

1 løg, finthakket

2 fed hvidløg, finthakket

250 g champignon, finthakket
1 glas FÅREKYLLING | Shiitake & tomat

1 tsk timian, tørret

1 tsk røget paprika

1 squash, groftrevet

3 stængler bladselleri, groftrevet

75 g soltørrede tomater i olie

1 dåse hakkede tomater

2 spsk rød balsamico

1 dl rødvin, eller grøntsagsboullion

1 spsk frisk rosmarin, finthakket

salt
sort peber, frikværnet


 
Til servering

400 g spaghetti

2 spsk frisk timian

50 g vesterhavsost, eller parmesan

Fremgangsmåde

Sauter løg og hvidløg i en gryde med olie, til de er klare og bløde.

Skru op for varmen og kom finthakkede champignoner i gryden, rør godt igennem og tilsæt derefter de andre ingredienser.

Skru ned for varmen og lad retten simre i 20 minutter.

Smag saucen til med salt og frisk­kværnet peber.erver med dampende varm spaghetti, friskrevet parmesan eller vesterhavsost og lidt frisk basilikum.

bottom of page