Spaghetti bolognese
3-4 personer
Ingredienser
Bolognese
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
250 g champignon, finthakket
1 glas FÅREKYLLING | Shiitake & tomat
1 tsk timian, tørret
1 tsk røget paprika
1 squash, groftrevet
3 stængler bladselleri, groftrevet
75 g soltørrede tomater i olie
1 dåse hakkede tomater
2 spsk rød balsamico
1 dl rødvin, eller grøntsagsboullion
1 spsk frisk rosmarin, finthakket
salt
sort peber, frikværnet
Til servering
400 g spaghetti
2 spsk frisk timian
50 g vesterhavsost, eller parmesan
Fremgangsmåde
Sauter løg og hvidløg i en gryde med olie, til de er klare og bløde.
Skru op for varmen og kom finthakkede champignoner i gryden, rør godt igennem og tilsæt derefter de andre ingredienser.
Skru ned for varmen og lad retten simre i 20 minutter.
Smag saucen til med salt og friskkværnet peber.erver med dampende varm spaghetti, friskrevet parmesan eller vesterhavsost og lidt frisk basilikum.